A General Tire lesz a NASCAR Whelen Euro Series hivatalos gumiabroncs-beszállítója

Budaörs, 2019. január 24.

A tavalyi bejelentést követően a General Tire a NASCAR Whelen Euro Series hivatalos támogató partnere és az összes csapat gumiabroncs beszállítója lesz 2019-től.

  • A NASCAR Whelen Euro Series versenyei áprilisban kezdődnek
  • A versenysorozat és a General Tire közötti együttműködés 2019-ben kezdődik

Budaörs, 2019.01.24. - A Birmingham-ben január 10-13. között megrendezett Nemzetközi Autosport Show-n leplezte le a General Tire azt a promóciós autót, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a gumiabroncsgyártó és a NASCAR Whelen Euro Series közötti együttműködésre.

A tavalyi bejelentést követően a General Tire a NASCAR Whelen Euro Series hivatalos támogató partnere és az összes csapat gumiabroncs beszállítója lesz 2019-től. Kizárólagos partnerként a General Tire láthatja el a csapatokat legújabb slick abroncs modelljével, az NWES GT-vel, amelyet 11.5/ 27.5 R 15 méretekben szerelnek majd fel a versenyautókra.

A partneri együttműködés előtti tisztelgés jegyében a General Tire a NASCAR Whelen Euro Series szakembereivel közösen öltöztetett fel egy promóciós versenyautót a Nemzetközi Autosport Show-ra. A járművet a NASCAR specialistáival együtt megtervezett egyedi dizájnnal látták el, amely már a következő sorozat látványvilágát jeleníti meg.

"Európa egyik legnagyobb motorsport eseményeként a Nemzetközi Autosport Show tökéletes alkalom volt arra, hogy a NASCAR Wheelen Euro Series hivatalos gumiabroncs beszállítójaként mutatkozzunk be” – jegyezte meg Guy Frobisher, a General Tire európai szenior projekt menedzsere. Hozzátette: ez egy izgalmas utazás kezdete a két márka együttműködésének történetében, ezért már nagyon várja a versenysorozat árpilisi startját.

Alan Baldwin, a Micheldever Tyre Services nagykereskedelmi igazgatója, a General Tire UK importőre megjegyezte: „Kalandvággyal felvértezve a Nemzetközi Autosport Show izgalmas kezdetet jelent ebben az évben a General Tire számára, a partneri együttműködés pedig tökéletes alkalom lesz arra, hogy a rajongókat közelebb hozza a márkához."

A Nemzetközi Autosport Show-t 1991 óta rendezik meg. Az esemény négy napon át szórakoztatja a motorsport rajongóit és az iparág szakembereit. A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek a motorsport és az autóipar legújabb fejleményeivel, ismert versenyzőkkel találkozhatnak, de akár Forma 1-es autókat és gokartokat is megtekinthetnek.

Kapcsolat
Horti-Dávid Adrienn

Regional Marketing B2C Southeast Europe

Continental Hungaria Kft.
2040 Budaörs, Távíró köz 2-4.

+36 23 511 181

+36 23 511 719

1915 óta
General Tire. A Continental márkacsoport tagja.